30+: En de wolken dreven uiteen

De 30+ groep is een groep die, ook bij doopsgezinden, soms tussen wal en schip valt. De 30-plussers horen niet meer bij de jongeren en vinden ook geen aansluiting bij de vaak oudere mensen in de gemeenten. In ieder geval is het fijn om met mensen in dezelfde levensfase van gedachten te wisselen. Samen met de remonstranten, de Vrijzinnigen Nederland en de VVP (Vereniging voor Vrijzinnig Protestanten) wordt daar nu aan gewerkt.

Pelgrimeer mee over de bodem van de Waddenzee. Op donderdagavond 17 oktober verzamelen we om 21:00 uur in Dokkum voor een maaltijd en een late avond meditatie. Na de mogelijkheid om wat te pitten vertrekken we tegen 2.30 uur in de nacht naar Lauwersoog waarvandaan de boot naar Brakzand vertrekt. Vanaf Brakzand lopen we door de nacht naar Schiermonnikoog, terwijl we de zon over het wad zien opkomen. We varen terug met de boot van het Wadloopcentrum en genieten aan boord van een goed ontbijt. Ervaar de bijzondere natuur, de stilte en het goede gesprek dat je onderweg met leeftijdgenoten voert.

We verzamelen op donderdag 17 oktober om 21.00 uur in de DoRekerk in Dokkum Om 2.30 uur staan we op om naar Lauwersoog te rijden. Om 3.15 uur start de wadlooptocht. Zes uur later zijn we op Schier en weer twee uur later zijn we in de loop van de ochtend op vrijdag 18 oktober terug in Lauwersoog.

Deze activiteit is voor jonge mensen tot 50 jaar. Je moet een goede conditie hebben. De kosten bedragen € 80. Dit is inclusief wadlooptocht, avondmaaltijd, de boot, snacks voor onderweg en ontbijt. Vervoer regel je zelf of onderling. Neem een matje en slaapzak mee om te kunnen rusten in Dokkum.

Wees er snel bij, want vol is vol. Geef je op voor 1 juli via de knop hieronder.