30+: En de wolken dreven uiteen

17 t/m 18 okt 2024
21:00 - 12:00
DoRe Dokkum
30+: En de wolken dreven uiteen

Pelgrimeer mee over de bodem van de Waddenzee. Op donderdagavond 17 oktober verzamelen we om 21:00 uur in Dokkum voor een maaltijd en een late avondmeditatie. Na de mogelijkheid om wat te pitten vertrekken we tegen 2.30 uur in de nacht naar Lauwersoog, waarvandaan de boot naar Brakzand vertrekt. Vanaf Brakzand lopen we door de nacht naar Schiermonnikoog, terwijl we de zon over het wad zien opkomen. We varen terug met de boot van het Wadloopcentrum en genieten aan boord van een goed ontbijt. Ervaar de bijzondere natuur, de stilte en het goede gesprek dat je onderweg met leeftijdgenoten voert.

We verzamelen op donderdag 17 oktober om 21.00 uur in de DoRekerk in Dokkum. Om 2.30 uur staan we op om naar Lauwersoog te rijden. Om 3.15 uur start de wadlooptocht. Zes uur later zijn we op Schier en weer twee uur later zijn we in de loop van de ochtend op vrijdag 18 oktober terug in Lauwersoog.

Deze activiteit is voor jonge mensen tot 50 jaar. Je moet een goede conditie hebben. De kosten bedragen € 80,-. Dit is inclusief wadlooptocht, avondmaaltijd, de boot, snacks voor onderweg en ontbijt. Vervoer regel je zelf, of onderling. Neem een matje en slaapzak mee om te kunnen rusten in Dokkum.